Abbygail

Dance with me. Move me.

13 januari

Publicerad 2013-01-13 17:35:00 i Allmänt,

och så sitter man här på Sri Lanka och tänker: - Vad allting är gott! TACK! Jag känner en otrolig tacksamhet till livet och allt den för med sig. Man lever och man lär. Vi lär oss så mycket jag och Anna. Vi lär oss att vara tacksam till allt vad vi har och inte har. Vi lär oss att världen är orättvis och vi skäms över att ha pengar, vi skäms för att vi ibland klagar - klagar på saker som är helt betydelselösa. Skäms för att här på Sri Lanka betalar man endast 2 kr för en bussresa för 2 personer, vi skäms för att här är allt billigt men ändå har inte folk som bor här råd. Ja, världen är orättvis men här är pengar inte det viktigaste. Här har dem varandra, här hjälps dem åt, här utrotar dem fattigdom genom att volontär jobba. Här hjälps dem åt, ingen ska behöva vara ensam. Här respekterar dem de äldre, deras lärare, varandra. Vem behöver pengar när man har varandra och kärlek? Kärlek övervinner sannerligen allt!

10 januari

Publicerad 2013-01-10 11:11:54 i Allmänt,

regnat hela dagen idag, så jag och Anna har gjort läxor..
Det är sådana här dagar jag längtar hem. Saknar Björn så mycket idag. Känns som om något inom mig fattas. Är inte riktig hel.

Men annars trivs jag bra här. Sri Lanka är en väldigt cool land!
Allt är spännande, intressant och man vill bara ha mer!
Imorgon ska vi på ett ännu studiebesök!

Ikväll stannar vi nog inne och spelar spel och kollar film! Måste bara säga att SKYPE är en favorit just nu. Hemma känns ändå nära med Skype.

Om

Min profilbild

Abby

are we human? or are we dancers?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela