Abbygail

Dance with me. Move me.

20 december #2

Publicerad 2012-12-20 22:20:40 i

efter all jul-firandet + lite jobb så åker jag o Burmans till Stockholm!!! Där ska det firas minsann - med spa, fin restaurang och Jesus Christ Superstar med Ola Salo! Åker nästa ons sen hemåt på sön! Ska bara njuta av staden och min älskade och hans fina famlij - längtar!!!
 
godnatt!

20 december

Publicerad 2012-12-20 22:17:17 i Allmänt,

NU känns det riktigt nära till vi åker! Jag o Anna är nervösa men ack så spända och lyckliga över att äntligen få åka! Idag var en himla bra dag dessutom! Vi har fått reda på resultatet på våra tentor och paper - och vi har klarat dem alldeles galant! Så nu är det bara en ynka uppgift kvar innan vi reser! Imorgon är det sista dagen i skolan och sista julklappen ska inhandlas sen firar jag och min underbara familj julx3!! Innan dess ska jag ha mitt sista zumba pass med Stina!

Det känns så härligt att allt bara faller på sin plats, jag är så himla tacksam!

13 december

Publicerad 2012-12-13 09:18:00 i Allmänt,

lussubulle o te till frulle är ju aldrig fel! Idag är jag glad! Har inte mycket kvar till mitt paper (dock svåraste delen kvar att skriva) men ändå - skönt!
Ikväll avslutar jag också min kvällskurs - Global Health! Detta med en presentation för hela klassen - in english! Spännande! På tal om spänning så åker jag o Anna om 22 dagar!

Ska nog ta en lussebulle till o förberedda mig inför presentationen!
Ha en trevlig 13:e december!
 

8 december

Publicerad 2012-12-08 21:29:12 i Allmänt,

OJ, vad trött jag blev nu! Skyller på statistiken, vetenskapliga artiklar o papret! Försöker hela tiden hitta motivationen till att göra sista rycket nu - det går så där! Får lite smått ångest när jag tänker på att det bara är 26 dagar kvar till min o Annas Sri Lanka! Vi är iväg i 85 dagar och OJ vad länge vi kommer vara ifrån alla! Men OJ vad mycket vi kommer att vara med om! SPÄNNANDE!

nej, orkar inte återgå till mitt paper ikväll! Ska ha lite te, vänta på min käraste, sen ska vi se den nyaste Resident Evil! yääää!
 

5 december #2

Publicerad 2012-12-05 21:49:14 i Allmänt,

har förresten myst hela helgen med hela min familj (nästan)! Bebis Sierra och min fina kusin kom och hälsade på oss från Skottland och då var det feeest! Fest innebär massa go hemma mat och massa skratt! Älskar min stora-galna familj! Är så tacksam över dem!

nä, nu måste jag plugga till tentan imorgon! Här kommer fler bilder!

 
MYYYYYYYSSSSSSSSS! HEJA LIVET! TACK, TACK, TACK käre Far!

5 december

Publicerad 2012-12-05 21:36:13 i Allmänt,

lever och njuter av allt vitt runt omkring! Blir helt fascinerad av snön! Allt har helt plötsligt blivit lite ljusare och så vackert det är!
Annars då? Jo, om mindre än en månad åker jag o Anna till Sri Lanka! HEJ-VAD-TIDEN-GÅR-FORT! Som vi längtar!!! Vi har dock 2 långa och kämpiga veckor framför oss: massa skolarbeten o grejer men sen ska vi typ börja packa!?! GALET! ÅH!! Har bara en tenta, presentation (på eng) och ett paper att lämna in, sen så! HEJA OSS! HEJA SNÖN! HEJA SRI LANKA!
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Abby

are we human? or are we dancers?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela